Elektriliste Seadmetega & Tarvikud

DIN Rail Terminal Blocks Komplekti, mis Universaalne Kompaktne Pistikud, Ühendus Baar, Sm Riba, Kruvid, 28-12 AWG

€13.20 €18.86
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i9570

[Lihtne Kasutada]Erinevad tavalistest raudtee-liides, ei nõua tüütu karmistamist kruvid, lihtsalt paigalda raudtee terminali sisse 35mm raud ja alumiinium DIN rail, lift, oranž klamber, paigalda trossi auku, kuni tunned vastupanu, siis alumine oranž käigukanginupp ja lõpeta töö, kokkuhoid 70% operatsiooni ajal.

[Universal Ühilduvus] See Traat Pistik sobib tugevad ja painduvad juhtmed.Ühendage mis tahes kombinatsioon tahke, keerutatud ja paindlik vasest juhtmed.Sobiks tahke traat 0.08-4.0mm2 /28-12 AWG paindlik traat 0.5-2.5mm2 /20-14 AWG.See on laialdaselt kasutatud jaotuskarbid, kontrolli kapid, lülitus -, komplektid, seadmed, masinad, jne.

[Esmaklassilist]riviklemmidele, kvaliteetne messingist metallist korpus ja parim leegiaeglustajana soojustusmaterjalid muudetud nailon PA66 kest, see on pikk elu, ei ole korrosiooni, anti-vananemine, 4KV ja löögikindlus, tugev konstruktsioon kindlalt lukustatud DIN rail.

[Osta kindlustundega]Igal ristmikul sõltumatu šrapnell, erinevad traat hallatakse eraldi, erineva läbimõõduga saab ühendada turvalisus, on katse auk iga puuri pind, elektrilised testi ei ole vaja eemaldada lindi.

Värv: valge + must

Materjal: plastikust + metallist

Pakendi Sisu:

20 * Terminal Blocks

2 * Ühendus Baar

2 * Digitaalset Tuvastamist

20 * Kruvid

2 * Lõpuks Korgiga Sulg

1 * Läbipaistev Ladustamise Kasti

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Päritolu : Mandri-Hiina