Tagaklaasi

Auto Automaatne Stopp-Start Eliminaatori Süsteemis Ära Keelata Seadme Pistik Auto Peatada, Tühistada Adapter Istme SÕI LEON 6 Sõrmed Pistikust

€92.83 €142.05
  • Kirjeldus
  • Arvustused (1)
  • Täiendav Teave
SKU: i67736

start-stopp-moodul on automaatse seiskamise funktsioon ja mälu režiimis, et vältida puudusi järgmine start-stop funktsioonid :

1、 käivitamise ja seiskamise süsteem originaali sõidukis on see, et mootor saab automaatselt sulgema, kui on liiklusummiku või oodanud trafic valgus, ja siis automaatselt käivitada mootori käivitamisel, mis aitavad vähendada kütusekulu ja jäätmete heide.

Mõnel juhul juhul automaatne start & stop süsteemi saab jälgida sõidu.Kui turvavöö ei ole kinnitatud, automaatne start&stop süsteem ei tööta normaalselt.Pärast auto peatub, turvavööde vabastatakse.Isegi siis, kui seisupidur on vabastatud või õli uks on sisse astus, mootor ei käivitu.Kuid automaatne start & stop süsteem, paljud auto omanikud ütlesid, et see disain ei ole hea, väga ärritunud on.Teatud autode omanikud vajutage start-stopp-lüliti nuppu, et lülitada, start-stopp-süsteem iga kord, kui nad saavad rongis.Kui nad ei suuda välja lülitada süsteemi kui nad ei lülitu sisse sagedased operatsiooni uuesti vaikimisi.

2、 on vaja välja lülitada automaatne start ja stopp järgmine olukord :

1. Kui sõiduk liigub kaldtee , proovige mitte lülitada automaatne start ja stopp, sest automaatne start ja stopp aeg on väga lühike, start ja stopp mootori kaldtee võib põhjustada ebapiisav pidurdusjõud, sõiduki. .

2. kui õhukonditsioneer töötab täisgaasiga kuuma ilmaga Suvel, siis on parem, et lülitada välja automaatne start-stop funktsioon, sest konditsioneer peab tarbima palju võimu, ja siis, kui mootor on seiskunud, power auto ei pruugi olla piisav, et sõita konditsioneer, mis paneb reisijad tunnevad end ebamugavalt. .

3.kui sõiduk on sõites välja, siis on parem välja lülitada: start-stopp-süsteem, mis on vältida mootori seiskumine, kui seda on vaja lõpetas sõidu-ja heitgaasi rõhk äkki väheneb sel ajal.See on väga lihtne vee voolu tagasi mootori väljalasketoru, mis põhjustab mootor ei käivitu.

4.Tõsiste liiklusummiku, samuti on soovitatav sulgeda automaatne start ja stopp, sest sel ajal, kui mootor enam ei tööta pikka aega, temperatuuri põlemiskambris väheneb, ja mittetäieliku põlemise süsiniku hüdroksiid ja parafiini moodustavad süsiniku sadestamise ja kinnitage siseseina silinder.Süsiniku sadestamise teeb kütusekulu suurem ja võimu nõrgemaks.See on automaatne start-stop funktsioon, mille eesmärgiks on vähendada kütuse tarbimist, mis omakorda suurendab kütusekulu.

3、 isegi aku oli auto emhanced üks .aga ka see on suur väljakutse aku .nii et kui see on liiga sageli, stop & start .soovitan välja lülitada start & stop süsteem

4、 kui soovite keelata start & stop süsteem permatenly , mida vaja muuta, pikk kood kood süsteem, (kui teil ei ole seda tööriista , see ei ole lihtne ), aga kui puudega seades .see on permatenly keelatud .

Märkus:

1).Esemed võivad olla erinevad, alates meie piltide järgi autode erinevaid stiile, kuid funktsioon on sama.

2).Palun veenduge, et see sobiks teie auto enne ostmist,kui sa ei ole kindel,palun võtke meiega ühendust ja ütle mulle oma auto mudel ja aasta tootmine, samuti anda mulle pilte automaatne start-stop osa oma auto (see on parem pakkida, raadio, foto).Tänan.

Režiimi vahetamise meetodit:

Režiimi vahetamise meetod võtab 3+X meetodit vahetada.

1. Lülitage start ja stop esimene, oodake, kuni rohkem kui kolme sekundi jooksul;

2. Vajutage start-stopp-lüliti kolm korda järjest (peale vajutades see, start-stop funktsioon on sisse lülitatud, oodata, kuni see automaatselt välja lülitada);

3. Kohe pärast start-stop suletakse automaatselt, vajutage start-stopp-lüliti kolm (või kaks või neli korda) järjestikku, ja seejärel oodake, kuni näidik vastupidine.Sisestage automaatne väljalülitus režiimi (või mälu) režiimis, tehase originaal mode).

NÄPUNÄITED:

Palun lülitage auto enne paigaldamist.Pärast paigaldamist, vaikimisi on see, et sa ei pea lähedal stopp-start mootori funktsioon käsitsi.Kui sa tahad seda hetke, push off nuppu uuesti funktsioon.

1tk tasuta paigaldus tööriist

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Materjali Tüüp : ABS, Vask
  • Erilised Omadused : Auto Automaatne Stopp-Start Eliminaatori Süsteemis
  • Toote Tüüp : Kaablid, Adapterid & Pesad
  • Pinge : 12V
  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi : enjoyssa
  • Toote Kaal : 0.05kg

Sildid: Auto Automaatne Stopp-Start Eliminaatori Süsteemis