Kodu

Vannituba Suure Jalad Seep Roog Lehtede Kujuline iminapp Seep Tassi Omaniku Kodus Vannituba, Dušš Tarvikud

€12.44 €22.21
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i6539

STTA889 Dušš Seep Juhul Renni Äravool Pärani Lahti, Lihtne puhastada Vannituba Seep Tassis Koju Vannituba, Dušš Asjade STTA889

Omadused:

1. Seebid korraldaja: seebid korraldaja katmine protsess, kanalisatsioon disain hoida seebid kuiv ja vastupidav, sobib igasuguste seepide.

2. Hoia seebid dry: sanitaar-seebid roog on varustatud 45° kallutada, mis võimaldab vett voolata, kraanikauss ja äravool automaatselt, hoides seebid kuiv ja stabiilne.See säästab aega ja vaeva valades vett seebid kasti.

3. Kanda käepideme disain: stainless steel bracket anti-korrosiooni ja rooste, kullatud nägu ja tugevus, lisaks uus konks disaini, mida saab riputada ehted, kellad, et vältida ehted kahju.

4. Igasuguseid seebid läbi võtta: et rahuldada mitmesuguseid erineva suurusega mudeleid, seebid, ladustamise, multi-stseen kasutada, pesuruumid, köögid, pesuruumid ja teiste kodus stseene.

5. Vapustav kodu kaunistamiseks: seda saab kasutada mitte ainult kui seebid kasti köök, vannituba või dušš, vaid ka pakkuda elegantne kaunistamiseks oma tuba.See on ka hea valik, kingitused, perekond, sõbrad, kolleegid, armastajad jne.

Teade:

1.Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju

2.Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine

Kirjeldus:

Suurus: Nagu pildil

1 X Enese Tühjendamine Seebid Box

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Päritolu : Mandri-Hiina