Kaunistuseks & Cleaning & Kaitse

2015 - 2017 YZFR1 kogu Keha Komplektid 2016 YZF R1 Sinine Must Valge 2016, YAMAHA YZFR1 Mootorratta Voolundi

€1 986.44
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i3442

Toote Kirjeldus

Seisukord: 100% uhiuue Järelturu Voolundi, MITTE OEM Materjal: Kõrge kvaliteediga ABS plastikust, hea elastsus ja soojuse sallivus, ei ole lihtne olla mõranenud.Kasuta samu hinne OEM kere voolundi kit ABS tooraine.Soojus-shield tehnoloogia vastu.Vormimise: Süsti Vormitud Värv: Järelturul racing custom värvitud (nagu pildil) Pinnaviimistlus: UV-Värvitud Värvi töö: Kõrge kvaliteediga värvikiht koos UV-värvi koos 3 kihti selge coat, et kaitsta värvikiht.Õige klapid ja eelnevalt puuritud augud, et tagada lihtne ja kiire paigaldus: Soovitame Paigaldada Professionaalne Tähelepanu: Voolundi Poldid &Paigaldus juhised ei kuulu.

Tehnoloogia: Täiustatud UV-Valguses Solidfication Tehnika värvimiseks ; Võrrelda tavalise maal , mis on palju kõrgem värviküllastuse ja lustrousness.Pärast UV-Protsess , muutub see palju tugevam, hõõrdekindlust ja keemiline vastupidavus .Tasumine

Võtame vastu ainult maksekorralduse kaudu Instformation.ee.Kohaletoimetamise andmed

voolundi hingeldamine on väga oluline töö,maali on vaja 3 korda kitt,2 korda paniting,ja 1time poleerimine,kõik rongkäik vaja aega kuivada,kui me üles ajal,kvaliteeti vähendab.kõrge maali kvaliteedi,on meil vaja vähemalt 10-20 päeva,nii et palun oodake seda.kui me üles ajal,värvi kaotus järgmisesse üks aasta,siis näete ,et kadu palju.palun oota seda ,sest kõrge qality maali.tänu väga palju.Tagasi Ja Garantii 1. Kõik meie toode osa 1-aastane garantii.Kui vale või defektne, punkt kui sa seda saada, plz võtke meiega ühendust enne tagastate toote tagasi.Lubame nr ekstra tasud, maksame tagasi laevandus tasu ja korraldada asendamine või TÄIES ulatuses tagasi ASAP.

2. Kui ostja soovid toote tagastada ilma igasuguste probleemideta, ostja peab maksma tagasi laevandus tasu.Elemendi tuleb saata tagasi heas seisukorras ja selle originaalpakendis ja tarvikud, kunagi paigaldatud või paigaldamata.Me ei aktsepteeri naaseb pärast 30 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast.Firmast Meil on üks suurim professionaalne voolundi tehases.Kõik fairings kasutada kõrge kvaliteediga ABS plastikust, mida on hea elastsus ja soojuse sallivus Kui sa ei leia rahul värvi kava voolundi meie poest, võtke meiega ühendust, saame kohandada iga kujunduse, mis sulle meeldib.Võtke meiega ühendust 1. Mistahes probleem, kaebuse või vihje juhtus ajal, tehing, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist Madal Tagasiside või vaidluse .Me oleme pühendunud, et lahendada kõik küsimused, sõbralik ja rahuldav. 2. Me lahendame teie probleemi ajal töötamise ajal (v.a. nädalavahetused ja riigipühad).Aitäh!

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Sissepritse : 24 tk
  • TEADE : kogu tank on vaja rohkem 70$ / LISA Tagumine istmekate 25$
  • Heatshield : vaja veel 5$
  • Tuuleklaasi : on vaja rohkem 10$
  • Päritolu : Mandri-Hiina