Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Kinga Korraldaja Virnastatavates Kinga Kirjaalused Sahtel Tüüp Näoava Kinga Rack Korraldaja Kapp Kingad Paks Plastik Paak

€5.88 €8.40
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i1592

Kinga Korraldaja Virnastatavates Kinga Kirjaalused Sahtel Tüüp Näoava Kinga Rack Korraldaja Kapp Kingad Paks Plastik Paak

Toote kirjeldus

Materjal: PP

Mõõtmed: 32.6*24*14cm,29.8*21.5*12.6 cm

Kaal: 200 g

Komplekti kuulub: 1 X kinga kasti

Toote omadused :

Need virnastatavates kinga kasti kirjaalused hoida oma kingad tolmuvaba, puhas ja korralikult

Läbipaistev virnastatavates disain aitab maksimeerida oma ruumi.Korstna või kasutada neid kõrvuti, et hoida oma kingad korralik ja lihtne leida.

Ideaalne kapid, magamistuba, vannitoad, pesuruumid, käsitöö ruumid, sissepääs saali, kontorid, mängude tuba, garaažid või mis tahes home/korteri/korter/ühiselamu/RV või camper

Valmistatud vastupidavast kvaliteetne tugevast plastist.Praktiline disain, tagumine ventilatsiooni augud võimaldada õhu ringlus ja vältida omapärane lõhn.

Vedu

1. Tavaliselt me saadame kaupa 1-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud, mida Instformation.ee. 2. Kui otsustad kullersaadetise ja teie aadress on määratletud kui kauge ala, Fedex /DHL, sa pead pay extra $30 remote laevanduse tasu.Või palun andke meile uue teisele aadressile, et ei ole kauge.Kauges piirkonnas kaudu vaadata link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf-3. Kui teil on mingeid muutusi, et, palun jätke teade järjekorras. 4. Kontrollige palun oma aadress ja kontakt number on õige, eriti kontrollige oma sihtnumber ja linn on õige info ,muidu teie pakk ei ole laeva välja.

Garantii

Üks aasta garantii kõikidele toodetele, mis tahes üksus, mis osutub defektseks garantiiaja kinnitamise perioodi jooksul on remonditud ilma tasu osade või asendada.Lõpuks kasutaja vastutab ise kõikide kauba tasud .Garantii ei hõlma mis tahes kaudsete, juhuslike või põhjuslike kahjude eest, mis tulenevad kasutamise.

Tagasiside&Reiting

Me hindame oma äri oluliselt.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile Positiivset tagasisidet ja 5 Tähte hinnang.Teie tunnustus teeb meid veel kindel, et arendada oma äri ja teenida teid paremini.Kui te ei ole rahul mingil põhjusel, siis palun võtke meiega ühendust, suhtlemine on palju tõhusamalt kui avamine vaidlus.Meie klienditeenindus ja tehniline tugi teeme oma parima, et pakkuda teile rahul lahendus.

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Materjal : PP
  • Tüüp : Kinga Riidepuu
  • Mudeli Number : aa
  • Päritolu : Mandri-Hiina

Sildid: kinga korraldaja