Arvuti-Ja Büroo

LCD Ekraan Paneel POWERTIP PG24064L PG24064 240*64

€172.99
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i130393

Toote kohta:

*Meie peamine toodete hulka kuuluvad: 2.5-10.4 tollise vedelkristallekraaniga (LCD) ja touch ekraanid , erinevate pihuarvutite seadmega Lcd touch ekraanid, eri tööstuslike LCD ekraanid , meditsiinitehnika LCD-ekraanide , GPS ja auto LCD ekraanid , kõrgepinge ribadeks , toide, puldid, Tuled, andurid jne.Palju originaal LCD monitorid on lõpetatud mudelid ja kasutatud, A+ tasemele).Kui teil on vaja ainult 100% uued ekraanid, palun kinnitage meile enne ostu.Te saate vaadata tootmis-staatuse monitor www.panelook.com.

*Palun võrdle oma toote algsele koos fotode pakume veendu, et ostad õige osad.Kui te ei ole kindel kas mängu on täpne, võtke ühendust meie klienditeenindusega otse, meie klienditeenindusega annab kõige täpsema vastuse 24 tunni jooksul.

*Ei sisalda paigaldus-juhiseid.Professionaalne paigaldamine on soovitatav.Palun lugege juhiseid hoolikalt.

*Kui teil on küsimusi või täpsustusi umbes esemed, palun julgelt küsida enne ostu.

Seoses tariifide ja tulud:

*Ostja vastutab tollimaksud sihtkohas.Kui teie eelarve ei võimalda tariifid, palun vältida kullerpostiteenuse (DHL, FEDEX, EMS).

*Kui te ei saa pakendi 30 päeva jooksul, palun võtke meiega ühendust.Kui toetusetaotlusega hõlmamata jooksul 15-30 päeva, pakend tagastatakse.

Umbes transport:

*Me laev kauba jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast teete makse.Me ainult laev vastavalt kättetoimetamise aadress.Kui soovite muuta kohaletoimetamise aadress, palun võtke minuga ühendust enne.

*Me kasutame kiireim kohaletoimetamine teenust, mis põhineb laevanduse kulud maksad.Transiidi aeg on tavaliselt 7-30 päeva ja võib erineda riigi/piirkonna.Tarne enamik Euroopa, Põhja-Ameerika ja Aasia riigid jooksul 7-15 päeva.Kuni 30-45 päeva teistes riikides.Pakkuda express service (DHL/FEDEX/TNT/ARAMEX/UPS)

Tarneaeg on umbes:

USA/UK/Austraalia 7-14 tööpäeva.

Kanada 7-25 päeva.

See võib võtta 7-20 tööpäeva Prantsusmaa/Hispaania/Saksamaa.

Ida-Euroopas võib võtta kuni 16-30 tööpäeva jooksul.

See võib võtta kuni 30-50 tööpäeva Itaalia/Brasiilia/Lõuna-Ameerikas.

Saadetud DHL Express (see võtab aega 3-6 tööpäeva, et jõuda)

*Instformation.ee Standard Shipping on praegu suhteliselt kiire tarne aega.See on tarnitakse 10 päeva jooksul paljudes riikides.See on turvaline ja kiire.DHL ja FEDEX teenused on saadaval peaaegu kõikides riikides.Palun võtke meiega ühendust.

*Kui teil on vaja jälgida logistika üksikasju, külastage järgmist linki:

DHL, UPS, FEDEX, EMS jne.: www.17track.net

Instformation.ee Standard Shipping Instformation.ee Saver Shipping, Instformation.ee Premium Shipping: https://track.4px.com/#/

Yanwen Pakend: https://track.yw56.com.cn/en-US

Tagastamine ja tagasiside:

*Kõik aruanded tuleb teatada enne tagasi.Ootame koostööd mõistlik ja sõbralik klientidele.Kui teil on mingeid probleeme objekte, mida on saanud, palun võtke meiega kohe.

*Sellepärast, et ostja tellis vale osad, ostja peab maksma asendamise merevedude kulusid.

*Tagastatav kaup peab olema kõik originaal pakend on ja olema heas korras.

*Kõik esemed on testitud enne saatmist.Kui sul tekib mingeid probleeme, siis palun võtke minuga esimest ja ma püüan oma parima, et seda lahendada sinu jaoks.Ei aktsepteeri halbu kommentaare enne ühendust minuga.

*Kui te olete oma ostuga rahul, palun andke meile viis tärni kiitust pärast kaup.Oma toetust ja usaldust, me püüame teha paremini, ja anname teile positiivset tagasisidet.

Kõik eelnimetatud tooted on teretulnud, et lahtiselt, ja anname madalaima hinna toodete kõrge kvaliteedi nõuete kohaselt.Kui olete huvitatud, palun võtke meiega ühendust.

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi : HOIDA TOUCH
  • Toote Tüüp : LCD Combo
  • Ühilduva Brändi : POWERTIP PG24064L PG24064 240*64