Arvuti-Ja Büroo

Matte Screen Protector Film Anti-Fingerprint kaitsekile Lenovo MIIX4 pro / miix 700 12inch Tahvelarvuti

€6.52 €6.86
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i129687

Matte Screen Protector Film Anti-Fingerprint kaitsekile Lenovo MIIX4 miix 700 12inch Tahvelarvuti

Kirjeldus:

Meie ekraani kaitsed on valmistatud Kõrge Kvaliteediga arenenud termo-plasti polümeer (PET) imporditakse Jaapanist.Need, mis on spetsiaalselt töödeldud filmid, pakuvad vastupidav, kauakestev kaitse, seadmata ohtu reageerida või nähtavust üldse.Pinna film on töödeldud kriimustuskindel raske mantel.Puhastus riie on lisatud, et eemaldab plekke, tolm ja sõrmejäljed, ilma räpane vedelikud, ja ilma kriimustada ekraani.Neid on lihtne kasutada ja ei nõua räpane vedelikke.Seal on null jääk jäänud, kui eemaldada ja seda saab hõlpsasti eemaldada igal ajal.

Ultra Clear

Kristallselge kaitse, mis ei sea ohtu nähtavuse lcd ekraan. 3 Kiht kõrge kvaliteedi Janpanese PET materjalist, Vastupidav, kauakestev kaitse kriimustusi, plekke ja marrastused. 98% Kõrge Läbipaistvuse Määr Anti-staatiline pind vähendab kogus tolmu ekraanil Silikoon liim, lakk lehed ei jäägi liimi, kui see eemaldatakse Laseriga lõigatud - precut täpselt, et see sobiks teie LCD Ultra thin film, te vaevalt teate selle kohta.Lihtne rakendus, mis ei nõua räpane vedelike või liimid.Eemaldatav igal ajal null jääk jäänud.

Paigalduse Juhis:

Koristada tolmu ja mustuse ekraani puhta lapiga või erilise LCD märja koe. (Tolm ja mustus, mis on põhjused mullid ilmuvad kaitse kile) Lihtsalt eemalda silt Tähistatud Nr 1 koos tagasi naha ära. (Vältige tagasi screen protector pärast tagasi nahk on kooritud maha, see ei jäta sõrm prindib selle.) viia kaitsja, et õige asend ekraanil ja aeglaselt installida ekraani kaitsekile Eemaldamine teh etiketil märgitud Nr 2 koos esi-naha ära. (Nii kaua, kui ei ole tolmu all kõik väikesed mullid lähevad ära 48 tunni jooksul)

Sest kogu Maailmas Tablett on palju erineva mudeli tablett kasutavad paljud sarnase mudeli nimi, soovitame teil vaadata kustutada oma tahvelarvuti mudelile enne, kui kinnitate, et osta objekte.Samuti saate vaadata teie tahvelarvuti -> Seade -> Minu seadme Mudeli number, et kontrollida, milline Tablett Mudel kasutate praegu.Me ei saa võtta vastutust, kui ostja toonud vale üksused oma tablett

Pakett Sisaldab: Ekraani Kaitsekile (Vastavalt kogusele määratud tiitel) kõik screen protector(s) ainult pakendis on üks jae-pakett, Kui teil on vaja rohkem jaemüügi pakendis, palun teavitage mind.

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Materjal : LEMMIKLOOM
  • Omadused : Matt
  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi : Powforward
  • Pakett : Jah
  • Kogus : 1 Pakk
  • Ühilduva Brändi : Lenovo

Sildid: screen protector film anti-fingerprint kaitsekile