Fitness & Body Building

Soojendusega Randme Wrap Elektrilised Soojendusega Traksidega Randme Lõõgastuda Käed Pöidla Randme Moxibustion Kuuma Kompress Soojenemise Käepaela USB

€5.31 €7.59
  • Kirjeldus
  • Arvustused (0)
  • Täiendav Teave
SKU: i11634

Kirjeldus:

Käsi Kütte Pad on võimalik kasutada hyperthermia sümptomid nagu luu hüperplaasia, randme stress, ja liigeste valulikkus, sobib sise-fitness tõstmine, arvutis redigeerimiseks, suur väljas track and field, korvpall, võrkpall, tennis, põrgatama.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Soojendusega Käepael

Suurus: Suurus (38*8.5 cm/15*3.3 tolli)

Värv: Roosa/Must

Pakkeleht:

1tk*Wristguard

1tk*USB juhe

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja nurgad, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.[ Reguleeritav Wristbands ] esimene tase on umbes 45 kraadi Celsiuse järgi, teine tase on umbes 50 kraadi Celsiuse järgi, ja kolmas tase on umbes 55 kraadi Celsiuse järgi, Randme Soojendusega Wrap on loodud intelligent control, kolme-taset, temperatuuri reguleerimine, USB laetav.

2.[ Lihtne ] Soojendusega Wristbands on suurus, mis sobib naised ja mehed, noored ja vanad, mida on lihtne kanda ja kasutada, elastne käevõru, lihtne teha.

3.[ Suurepärase Materjalide ], mis on Valmistatud vastupidavast mittekootud materjal, mis on Kuumutatud Randme Wrap toetab inimesi seda kasutada pikka aega, pakub täiendavat toetust, mugavus, hingavus ja niiskuse wicking.

4.[ Erinevaid Rakendused], Sobib sise-fitness tõstmine, arvutis redigeerimiseks, Käsitsi Kütte Pad on võimalik kasutada hyperthermia sümptomid nagu luu hüperplaasia, randme stressi ja ühine stress, suur väljas track and field, korvpall, võrkpall, tennis, põrgatama.

5.[ Ideaalne Kingitus Andes ] Pöidla Randme Traksidega Kütte Pad sobib sõbrad, pere, lapsed, kolleegid, täiuslik Jõulud, sünnipäev, thanksgiving kingitus, nii esteetika ja praktilisus.

Lisa Oma Kommentaarid

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Teie hinnang

Oma kommentaar*

Nimi*

E-posti*

  • Mudeli Number : Soojendusega Randme Wrap
  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Kohaldatava Inimesi : Lapsed